Cégünk főként IVECO márkájú tehergépkocsikhoz tartozó pótalkatrészek értékesítésével foglalkozik. Eredeti pótalkatrészek teljes körű termékskálája, valamint neves gyártók alternatív pótalkatrészei is megtalálhatóak a kínálatunkban. Ezzel összefüggésben közvetlen kapcsolatban állunk az IVECO járművek eredeti pótalkatrészeinek beszállítóival, alternatív pótalkatrészek neves gyártóival, ill. ezek kizárólagos beszállítóival. Ezáltal arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára versenyképes és ésszerű árakat biztosítsunk.

Raktárkészletünkön jelenleg több, mint 6000 tétel szerepel, egyben az ügyfeleink igényeivel összhangban folyamatosan növeljük ezt a mennyiséget.

Nálunk megvásárolhatja az IVECO összes típusához: IVECO DAILY, IVECO EUROCARGO, IVECO STRALIS, IVECO TRAKKER tartozó pótalkatrészt (eredeti pótalkatrészek, ill. megfelelő minőségű pótalkatrészek is).

Az ügyfeleinknek szakmai tanácsadást nyújtunk az igényelt alkatrészek beazonosításával, az ágazatban több, mint 10 év tapasztalattal rendelkező értékesítőink széles körű ismereteinek felhasználásával.

Történelem

A FerMi s.r.o. 2008-ban lett megalapítva. Már a kezdetektől tehergépkocsik, főként IVECO járművek pótalkatrészeinek értékesítésével foglalkozunk. Az ügyfeleink igényeihez való szakmai hozzáállással, az értékesített pótalkatrészek minőségével, ill. az üzleti partnereinkkel megkötött szerződéses feltételek szigorú betartásával stabil piaci helyzetet sikerült elérni a pótalkatrészek értékesítői között.

Miért a FerMi s.r.o. ?

Pótalkatrészek széles kínálata

Raktárkészletünkön több, mint 6000 tétel szerepel, egyben az ügyfeleink igényeivel összhangban folyamatosan növeljük ezt a mennyiséget

Ott állunk Ön mellett mindig, amikor erre szüksége van

Szakmai tanácsadást nyújtunk a pótalkatrészek beazonosításával és beszerzésével kapcsolatban.

Minőség szuper áron

Mivel közvetlen kapcsolatban állunk az IVECO járművekhez tartozó eredeti pótalkatrészek beszállítóival, valamint alternatív pótalkatrészek neves gyártóival, ill. ezek kizárólagos beszállítóival, ügyfeleinknek a legelőnyösebb árakat tudjuk felkínálni.

24 órán belüli kiszállítás

A készleten lévő árut munkanapokon 24 órán belül szállítjuk.

Az elégedett ügyfél számunkra a legfontosabb cél

Az elégedett ügyfél nálunk az első helyen van. Szakmai tapasztalat, szakértelem és felelősségteljes hozzáállás a hozzáadott értékünk.

A társadalmi felelősségvállalás fontos nekünk

Cégünk stratégiájában figyelembe vesszük a vállalkozás szociális, etikai és környezeti tényezőit

Stabil pozíció a szlovák piacon

Az ügyfeleink igényeihez való szakmai hozzáállásunknak köszönhetően már 2008 óta stabil piaci pozíciót sikerült kiépíteni a pótalkatrészek értékesítői között.

Alaptőke és annak befizetése

A FerMi s.r.o. tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a cég alaptőkéje 6640 euró és annak befizetése eléri a 100%-ot.

Letölthető kivonat a kereskedelmi regiszterből